Το Κανναβέλαιο στην επιδερμίδα μας

Το κανναβέλαιο(Cannabis Sativa) αποτελεί στοιχείο έρευνας από κοσμητολόγους και χημικούς για τη δημιουργία καλλυντικών σε όλον τον κόσμο. Τα ευεργετικά συστατικά του βοηθούν στην παρασκευή κρεμών που στοχεύουν στην αναδόμηση ευαίσθητων και ταλαιπωρημένων τύπων δέρματος.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα. Τα Ω-3, Ω-6 και Ω-9 λιπαρά οξέα που περιέχει,το καθιστούν πολύτιμο έλαιο, αφού βοηθά στη βελτίωση της οξυγόνωσης του δέρματος.

Πλούσια πηγή βιταμινών Α, ΒΙ, B2, B3, C, D, Ε, με μεταλλικά στοιχεία, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και κάλιο. Η σύνθεση του Hemp Oil παρουσιάζει ευεργετικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές δράσεις.

Η χρήση του όμως, δεν είναι ευεργετική μόνο για την υγεία του δέρματος, αλλά και για την ομορφιά του. Θεωρείται ιδανικό για καλλυντική φροντίδα και μια πολύ καλή λύση άριστης ενυδάτωσης του δέρματος.

Όταν χρησιμοποιηθεί τοπικά στην επιδερμίδα προσφέρει υπέροχα αποτελέσματα ενυδάτωσης.Τα λιπαρά οξέα που περιέχει «ταιριάζουν» με τα λιπίδια του δέρματος έτσι η σύνθεσή του ενυδατώνει σε βάθος.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το κανναβέλαιο αντιμετωπίζεται από την Κοσμετολογία ως ένα εξαιρετικό φυσικό συστατικό.Είναι πραγματικό «βάλσαμο» για την ξηρή, κουρασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας και αφήνει πίσω του μία μη λιπαρή λάμψη, και επιδερμίδα πιο ελκυστική.

.