Gold Silk

Σαπούνι με Μετάξι & Χαβιάρι

Σαπούνι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά , βιταμίνες και ωμέγα 3. Δίνει ξανά ζωή στα κύτταρα του δέρματος. Επιδιορθώνει τους ιστούς . Σβήνει τις ρυτίδες συγχρόνως ρυθμίζοντας το Ph της επιδερμίδας μας. Ο συνδυασμός των συστατικών μας επιβραδύνει την γήρανση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει.

Soap rich in antioxidants, vitamins and omega 3. Gives life again to skin cells. Repairs the tissues. Eliminates wrinkles at the same time by adjusting the Ph of our skin. The combination of our ingredients slows down aging while moisturizing.

Σαπούνι με Μετάξι & Μαστίχα

Ιδανικό σαπούνι για βαθιά ενυδάτωση , αναδομεί τα κύτταρα της επιδερμίδας μας. Δίνοντας λάμψη ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Είναι πλούσιο σε πρωτεϊνούχα συστατικά. Συνίσταται η καθημερινή χρήση για το σβήσιμο ρυτίδων και γραμμών έκφρασης.

Ideal soap for deep hydration, reconstructs our skin cells. Gives shine while at the same time soothes irritations. It's rich in protein ingredients. Daily use is recommended to erase wrinkles and expression lines.

Σαπούνι με Μετάξι & 3D Hyalouronic Collagen 

Σαπούνι πλούσιο σε συστατικά που μας δίνουν μια επιδερμίδα γεμάτη λάμψη και ενυδάτωση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθαρίζει βαθιά δίνοντας τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για το δέρμα μας. Ισχυρή αντιγήρανση με ενεργά συστατικά. Καθημερινό Lifting με την πλούσια σύνθεση του σε διπλό υαλουρονικό και κολλαγόνο.

Soap rich in ingredients that give us a skin full of shine and hydration. Ideal for everyday use, deep cleanses giving vitamins that are essential to our skin. Powerful anti-aging with active ingredients .Daily lifting with rich composition in double Hyalouronic and Collagen.

Σαπούνι με Μετάξι & Sib. Ginseng

Σαπούνι για βαθιά αντιγήρανση και τόνωση της επιδερμίδας. Βελτιώνει τον σχηματισμό κολλαγόνου. Αποτελεσματικό σε δερματικά προβλήματα. Η χρήση του βοηθάει επίσης στο τριχωτό της κεφαλής ,δίνοντας βιταμίνες στην τρίχα με αποτέλεσμα το δυνάμωμα τους και την αναγέννηση νέων μαλλιών.

Soap for deep anti-aging and skin toning. Improves collagen formation. Effective in skin problems. Its also ideal for hair , giving vitamins to hair, resulting in their stimulation and the regeneration of new hair.

ARMONIA

Σαπούνι με Ρόδι & Γάλα Γαϊδούρας

Με μία λέξη αν κάποιος χαρακτήριζε το συγκεκριμένο σαπούνι θα ήταν Φυσική Αντί Γήρανση ιδανικό για την κουρασμένη επιδερμίδα, δίνει λάμψη βαθειά ενυδάτωση και με την χρήση του θα δει αμέσως κάποιος την διόρθωση στις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Λεύκανση της επιδερμίδας για μεγάλη λάμψη. Η πιο διάσημη ιδιότητα του ροδιού είναι η αντιοξειδωτική του δράση που οφείλεται στην πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνες A, C και E. Ο συνδυασμός με το γάλα είναι ένα φοβερό αποτέλεσμα για ομορφιά και λάμψη.

Σαπούνι με Γάλα Γαϊδούρας 

Οι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας τους να δεσμεύουν νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν την δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα οι πρωτεΐνες γάλακτος απελευθερώνουν συγκεκριμένα αμινοξέα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά συστατικά του

Σαπούνι με Γάλα Γαϊδούρας & Κατσίκας 

Σαπούνι για την ευαίσθητη επιδερμίδα που χρειάζονται τα μωρά, ενυδατικό αντί μικροβιακό για το καθάρισμα τους αλλά και το μπανάκι τους. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα τους ενυδατώνοντας τα.

Σαπούνι με  Μέλι & Γάλα Γαϊδούρας

Ιδανικό σαπούνι για ξηρές επιδερμίδες που χρειάζεται πολύ έντονη ενυδάτωση . Οι μαλακτικοί παράγοντες που περιέχει το μέλι βοηθάνε το δέρμα για δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Το μέλι περιέχει αντιοξειδωτικά, αντί μυκητιακά και αντί-μικροβιακές ιδιότητες για να προστατεύσει το δέρμα σας από την περιβαλλοντική καταστροφική επίδραση και να βοηθήσει ακόμη και στη θεραπεία των πληγών, των εξανθημάτων και την καταπολέμηση των μολύνσεων του δέρματος. Ιδανικό επίσης για προβλήματα ακμής λόγω των αντί μικροβιακών συστατικών του μελιού και του γάλακτος.

Σαπούνι με Μέλι , Πρόπολη & Γάλα Γαϊδούρας 

Τα παραπάνω συστατικά δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα για την καταπολέμηση των μικρόβιων και των μυκήτων, ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ιδανικό για ψωρίαση με αντί φλεγμονώδης δράση. Χρήση σε τραύματα και πληγές , μύκητες και έρπη.

Σαπούνι με Αλόη & Γάλα Γαϊδούρας  

Το σαπούνι με Aloe Vera και Γάλα γαϊδούρας είναι εμπλουτισμένο με Ελληνικά Συστατικά, τα οποία είναι γνωστά για την έντονη ενυδατική και θεραπευτική τους δράση. Η Αλόε Βέρα περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων είναι 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και την αναπλάθει σε περιπτώσεις που εντοπίζονται σε αυτήν εκζέματα, κοψίματα και πληγές ή αιματώματα. Η Αλόη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε σοβαρές δερματικές παθήσεις όπως είναι η ψωρίαση ή ακμή ο συνδυασμός με το γάλα μας δίνει ένα ιδανικό αποτέλεσμα για την θεραπεία δερματικών παθήσεων. Φυσικά αποτελεί και μια πλούσια πηγή βιταμινών και ισχυρής αντί γήρανσης.